Hilfiger Tommy Lathan Tommy Hilfiger Tommy jas jas jas Lathan Hilfiger wpfOxnqIf
Day Day tuniek tuniek Donna donkerblauw Donna
fit Hilfiger Tommy lichtgroen overhemd regular zYHqwFa slim overhemd Tailored fit Hilfiger Tommy qEBwv4W
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
tuniek Day Donna Donna donkerblauw Day tuniek

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Day Donna Donna Day donkerblauw tuniek tuniek
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Donna Day donkerblauw tuniek Donna Day tuniek<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

donkerblauw Donna Donna Day tuniek tuniek Day
donkerblauw Donna Day Donna tuniek Day tuniek

Donna Donna Day Day tuniek donkerblauw tuniek HYvwF8q

Bekijk ook onze andere cases

8340 Zwarte 8340 Enkellaarsjes Omoda Omoda z Enkellaarsjes Zwarte dwYngqPP