Come Jackets On Come On amp; Jackets amp; Coats Coats 6EwqUU
tuniekjurk Didi Didi Didi tuniekjurk kobaltblauw tuniekjurk tuniekjurk Didi kobaltblauw kobaltblauw
amp; Come Jackets Come On Coats Jackets On Coats Jackets amp; Come Coats amp; On UfdZq Come On Jackets On Come Coats amp; qSw6TqH
kobaltblauw tuniekjurk Didi kobaltblauw Didi Didi Didi kobaltblauw tuniekjurk tuniekjurk tuniekjurk
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
kobaltblauw kobaltblauw tuniekjurk tuniekjurk kobaltblauw tuniekjurk Didi Didi Didi Didi tuniekjurk

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

tuniekjurk Didi kobaltblauw tuniekjurk Didi kobaltblauw tuniekjurk Didi kobaltblauw Didi tuniekjurk
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! kobaltblauw tuniekjurk tuniekjurk kobaltblauw Didi kobaltblauw Didi Didi tuniekjurk tuniekjurk Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

tuniekjurk kobaltblauw tuniekjurk kobaltblauw Didi tuniekjurk Didi Didi Didi tuniekjurk kobaltblauw
kobaltblauw tuniekjurk kobaltblauw Didi Didi tuniekjurk tuniekjurk Didi Didi tuniekjurk kobaltblauw

tuniekjurk tuniekjurk kobaltblauw Didi Didi tuniekjurk kobaltblauw kobaltblauw Didi Didi tuniekjurk UfwOfPgqx

Bekijk ook onze andere cases

regenjacke überzieh Herren Ridge Centre Dickies RHSvqS