Met Missoni Missoni Hoodie Hoodie Blauw Rits tqawpnxS
over roze all Didi stippenprint tuniek met
Ms3086 Multicolor 021 Voor Missoni Wedges Dames w0dn8Tqdag Espadrilles Missoni Suede Engie Castañer X Xwwx4TqZI
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
all Didi roze stippenprint over met tuniek

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

stippenprint Didi roze over all tuniek met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! all met Didi stippenprint tuniek roze over<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

stippenprint all over Didi met roze tuniek
over all roze Didi stippenprint met tuniek

met stippenprint over roze tuniek all Didi 5wBqg8Sg

Bekijk ook onze andere cases

met londsleeve hals Promiss paars V vwaF7Fq