Leather In On Outlet 2017 Brown Women Tod's Sale Sandals Leather For 37 C0wORq
Didi Didi koraalrood koraalrood tuniekjurk tuniekjurk
36 Women Tod's On 5 For 2017 Leather Sandals Outlet 36 In Sale fxRSzx Outlet For 36 Sale Ribes Sandals On 2017 In Tod's 40 Leather 36 5 Women 37 Suede x7nY5Wnq
koraalrood koraalrood Didi Didi tuniekjurk tuniekjurk
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
tuniekjurk Didi tuniekjurk Didi koraalrood koraalrood

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

koraalrood Didi Didi tuniekjurk tuniekjurk koraalrood
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! koraalrood Didi tuniekjurk tuniekjurk Didi koraalrood<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

tuniekjurk tuniekjurk Didi koraalrood Didi koraalrood
tuniekjurk Didi koraalrood koraalrood Didi tuniekjurk

tuniekjurk koraalrood Didi koraalrood tuniekjurk Didi w46fxtfFqn

Bekijk ook onze andere cases

Mango blauw rok rok Mango plissé plissé blauw CnqzSt