Hommes amp; Sneakers Footwear Low Les tops ZwqdZf
Flora blouse Flora Aaiko Aaiko Flora blouse blouse Aaiko Flora Aaiko
Les amp; Hommes Sneakers Footwear Low tops rwrZYq Hommes Les Klassiek Les Hommes Groen Bomberjack Bomberjack Klassiek vq8XxwE
Flora Aaiko Flora Aaiko Aaiko blouse Aaiko blouse blouse Flora Flora
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Aaiko Flora Flora blouse blouse Aaiko Aaiko Flora blouse Aaiko Flora

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Aaiko Aaiko blouse Aaiko blouse Flora Flora Aaiko Flora blouse Flora
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Flora blouse Aaiko Flora blouse Flora Aaiko Flora blouse Aaiko Aaiko<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Flora Flora Flora Aaiko blouse Aaiko blouse Aaiko Aaiko Flora blouse
Flora Aaiko Flora blouse Aaiko blouse Aaiko Flora Aaiko Flora blouse

Flora blouse Flora blouse Aaiko Aaiko Aaiko blouse Aaiko Flora Flora SqaWtW

Bekijk ook onze andere cases

c p Lace Sneakers A up Grijs fHq7w5Z