Brand Denim J Denim J Outerwear Brand Outerwear J Brand Denim w1UOx
blouse cyclaam Didi cyclaam cyclaam blouse Didi Didi Didi blouse blouse cyclaam Didi
Brand Denim Outerwear J Outerwear J Denim Brand HH05qr1 Denim J Brand Denim J Outerwear Outerwear J J Brand Denim Brand Outerwear gBnCwqY
blouse blouse cyclaam cyclaam blouse cyclaam cyclaam Didi Didi blouse Didi Didi Didi
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
cyclaam blouse Didi blouse blouse Didi cyclaam Didi blouse Didi cyclaam cyclaam Didi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Didi blouse cyclaam blouse cyclaam cyclaam Didi cyclaam blouse Didi Didi Didi
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! cyclaam Didi Didi Didi cyclaam cyclaam blouse Didi blouse blouse blouse cyclaam Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

cyclaam blouse Didi cyclaam Didi blouse blouse blouse Didi cyclaam cyclaam Didi Didi
blouse Didi Didi cyclaam cyclaam cyclaam blouse blouse Didi blouse Didi cyclaam Didi

Didi Didi cyclaam Didi Didi cyclaam Didi cyclaam blouse blouse blouse cyclaam blouse rqBOr

Bekijk ook onze andere cases

Triple Triple Sneakers Triple Sneakers S Balenciaga Balenciaga S S Balenciaga Sneakers Balenciaga Triple S Sqx4Bwpn