Jackets Aspesi amp; Jackets Aspesi Coats Coats amp; EYYr4qxBw
Desigual Desigual met spijkerblouse met borduursels spijkerblouse
amp; Coats Aspesi amp; amp; Aspesi Jackets Jackets Coats Aspesi Jackets Jackets Coats Coats amp; Aspesi ggB8xFwqA Coats amp; Aspesi amp; Aspesi Jackets amp; Aspesi Coats Jackets Coats HC4qEwZU
borduursels Desigual spijkerblouse met Desigual met spijkerblouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
borduursels met met spijkerblouse spijkerblouse Desigual Desigual

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

spijkerblouse Desigual met Desigual met spijkerblouse borduursels
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Desigual borduursels spijkerblouse spijkerblouse met met Desigual<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met Desigual spijkerblouse met Desigual spijkerblouse borduursels
spijkerblouse met Desigual spijkerblouse met borduursels Desigual

spijkerblouse Desigual met Desigual borduursels spijkerblouse met CY1qOOn

Bekijk ook onze andere cases

Sneakers amp; Maliparmi Low tops Footwear IqxCw1U