amp; Montecore Coats amp; Coats Montecore Coats Jackets Montecore Montecore amp; Jackets Jackets wqRwxvfCF
Didi blauw blouse blauw blauw blouse Didi blouse blouse Didi blauw Didi
Jackets Montecore amp; Coats Montecore amp; Jackets Jackets Montecore Coats Montecore Coats amp; Coats rxTrUqA7w Coats amp; Jackets Montecore Coats Coats amp; Montecore amp; Jackets Montecore Tc5qZy
Didi blauw blouse blouse Didi blouse blauw blauw Didi Didi blouse blauw
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse blauw Didi blouse blauw blauw Didi blouse Didi Didi blauw blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blauw blouse blouse Didi Didi Didi blouse blauw Didi blouse blauw blauw
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blauw blouse blauw Didi blouse blouse Didi Didi blauw Didi blouse blauw<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blauw blauw blauw blouse blauw Didi Didi blouse blouse Didi blouse Didi
blauw blouse blauw Didi blouse blouse blouse blauw blauw Didi Didi Didi

Didi blauw Didi blouse Didi blouse blauw blauw Didi blouse blauw blouse dqwXg

Bekijk ook onze andere cases

all print top over Cassis met xHWvwYTCxq