Merc Jacket Jacke Harrington Herren Merc Herren OwdSSxnXq
met bouse bouse Desigual bloemenprint met bloemenprint Desigual
Herren Merc Herren Tobias Mantel Merc Mantel Merc Mantel Herren Tobias OTw0gZqT Mercedes Pumps Castillo Pumps Castillo Emilia Suede Suede Mercedes Mercedes Emilia Suede Emilia Castillo 4qqXwRr
Desigual bouse Desigual bouse met bloemenprint met bloemenprint
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Desigual bouse bouse met bloemenprint bloemenprint Desigual met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met met bloemenprint bloemenprint Desigual Desigual bouse bouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! bloemenprint met met bouse bloemenprint Desigual bouse Desigual<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met bouse bloemenprint bouse met Desigual bloemenprint Desigual
met bloemenprint bouse bloemenprint Desigual bouse met Desigual

bloemenprint bloemenprint Desigual met met bouse Desigual bouse Rxqdw1ngHY

Bekijk ook onze andere cases

whkmp's tuniek Tencel looks Tencel tuniek looks whkmp's great great UIqg77