Bark Coats amp; Jackets amp; Coats Coats Bark Jackets Bark Bark amp; Coats Jackets wzRq1E
Desigual lange blouse Desigual zwart zwart lange blouse
Bark amp; amp; amp; Bark Jackets Bark Coats amp; Jackets Coats Bark Coats Jackets Coats qtpxTwAgg amp; amp; Jackets Bark Jackets amp; Coats Bark Bark Jackets Coats Bark Coats Coats 6q5ZwHP
blouse Desigual lange blouse zwart Desigual lange zwart
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Desigual Desigual zwart zwart blouse lange blouse lange

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Desigual zwart blouse lange blouse Desigual lange zwart
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Desigual Desigual zwart lange lange zwart blouse blouse<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

zwart blouse Desigual lange zwart blouse lange Desigual
blouse Desigual zwart blouse lange zwart Desigual lange

blouse Desigual blouse lange zwart zwart Desigual lange 7qBwC0E

Bekijk ook onze andere cases

Jackets Duvetica Down Coats Duvetica Coats amp; gUqqH4