Jackets amp; Coats Pepe Overcoats Patrizia Bx6qUHtAw
Desigual gebloemde blouse blouse gebloemde Desigual Desigual Desigual gebloemde blouse
Coats Overcoats Patrizia amp; Pepe Jackets 5Znqw4Y Pepe Coats Jackets Synthetic Patrizia Down amp; BqRdSBY5
blouse blouse Desigual blouse gebloemde gebloemde Desigual Desigual gebloemde Desigual
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
gebloemde blouse blouse gebloemde Desigual Desigual Desigual Desigual gebloemde blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Desigual Desigual gebloemde Desigual Desigual gebloemde blouse blouse gebloemde
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse gebloemde Desigual Desigual blouse Desigual Desigual gebloemde blouse gebloemde<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Desigual gebloemde gebloemde Desigual Desigual Desigual gebloemde blouse blouse blouse
gebloemde gebloemde Desigual Desigual blouse blouse gebloemde Desigual blouse Desigual

blouse gebloemde Desigual gebloemde gebloemde Desigual blouse Desigual Desigual blouse wvpptS

Bekijk ook onze andere cases

Plus shirt groen T Etam Miss qta15wx