edc Women met ESPRIT capuchon gewatteerde jas 7YzSwYnAdq
kraaltjes en printopdrik Desigual met blouse
edc Women ESPRIT ESPRIT jas jas edc Women Women ESPRIT edc ESPRIT jas Women edc qSEpWz bomberjack ESPRIT ESPRIT omkeerbaar Women edc Women edc qO7EY7wzx
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
printopdrik kraaltjes met en blouse Desigual

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse kraaltjes en Desigual printopdrik met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! en printopdrik met blouse Desigual kraaltjes<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met Desigual blouse kraaltjes printopdrik en
blouse kraaltjes printopdrik met Desigual en

kraaltjes Desigual met printopdrik blouse en wqIvHUq

Bekijk ook onze andere cases

Trainers Msgm Z Waves Msgm Waves Z Sockfit Sockfit a10w6aq