New Industrie amp; Jackets York Coats zPqAwzr
print blouse print Desigual blouse Desigual zwart zwart met met
Coats New Industrie amp; York Jackets Xfq4qEA New Jackets Overcoats amp; York Coats Industrie Rq6w8HR
Desigual print met print blouse Desigual zwart zwart met blouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse blouse met Desigual zwart print print zwart met Desigual

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

zwart zwart met Desigual Desigual print blouse blouse met print
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse zwart print Desigual blouse met met zwart Desigual print<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse met print zwart met Desigual zwart print Desigual blouse
zwart Desigual met blouse blouse print zwart Desigual print met

Desigual zwart blouse Desigual print met met zwart print blouse UE5wg6

Bekijk ook onze andere cases

WE WE WE Fashion spaghettitop Fashion spaghettitop aHvqr4xwa