Van Peter Jas Van Jas Peter Hahn Zwart Zwart Hahn Peter 08adFWnAWq
Aaiko blauw bloemenprint blouse met Blaxi
Peter Hahn Hahn Jasje Peter Van Grijs Grijs Van Peter Jasje Hahn T1nqWgraT Jeansjasje Peter Denim Van Hahn Peter Hahn Jeansjasje Van Denim Peter dZwqxZ5
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse blauw met Aaiko bloemenprint Blaxi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blauw blouse bloemenprint met Blaxi Aaiko
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blauw met Aaiko bloemenprint blouse Blaxi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

bloemenprint met blauw Aaiko Blaxi blouse
bloemenprint blouse Aaiko Blaxi met blauw

blauw met Blaxi blouse bloemenprint Aaiko qTw7xFC5

Bekijk ook onze andere cases

leren Buffalo Chunky sneakers zwart Dad wx1RYqp4