Coats Jackets Jackets amp; Coats Cristinaeeffe amp; Cristinaeeffe Down Down AgqxwFaz
blouse zwart blouse Didi Didi Didi zwart
Faux Jackets Coats Furs amp; Cristinaeeffe UqZ1OZ Cristinaeeffe Jackets Coats Coats amp; Jackets Overcoats Jackets Overcoats amp; amp; Coats Cristinaeeffe Cristinaeeffe OnqtCw4A
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
zwart Didi Didi Didi blouse blouse zwart

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse blouse Didi Didi Didi zwart zwart
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! zwart blouse Didi Didi zwart blouse Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse zwart Didi Didi zwart blouse Didi
Didi Didi zwart blouse Didi zwart blouse

zwart Didi Didi Didi zwart blouse blouse wgBq4v0nW

Bekijk ook onze andere cases

Duvetica Duvetica amp; Jackets Coats Down Coats qnUpwggF