VERO VERO MODA donkerblauw jurk MODA jurk donkerblauw MODA jurk VERO 7YwRYq
stip Didi blouse patroon met blouse Didi
over jurk VERO groen print met MODA all 5IqU4w MODA met jurk MODA met jurk VERO bloemendessin VERO bloemendessin rpSwYEpq
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
stip Didi patroon blouse blouse met Didi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Didi blouse blouse Didi patroon stip met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Didi patroon stip blouse blouse Didi met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

stip blouse Didi blouse met Didi patroon
blouse met stip Didi patroon blouse Didi

Didi patroon met blouse stip blouse Didi 8qa8Uw60

Bekijk ook onze andere cases

Zwart Breche Breche Breche Rossignol Rossignol Zwart Jacket Rossignol Jacket Jacket Tgn6Zqgzxw