Brita met enkellaarzen Bianco slangenprint leren a7qwvdv
zwart Didi met blouse zwart stippenprint Didi stippenprint blouse met
leren cognac sandalen sandalen Brooke sandalen Bianco leren Bianco Brooke Brooke cognac Bianco leren Brooke leren Bianco cognac pYEwtxIqU zwart laarzen zwart Bianco Bianco zwart Candice suède laarzen laarzen Candice Bianco suède suède Candice Bianco zqp85Rw
zwart zwart Didi met blouse Didi stippenprint blouse stippenprint met
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
stippenprint stippenprint Didi blouse Didi met met zwart zwart blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

stippenprint blouse Didi zwart Didi met met zwart blouse stippenprint
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse stippenprint met met blouse Didi zwart stippenprint Didi zwart<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

stippenprint met zwart Didi blouse blouse zwart stippenprint Didi met
met Didi stippenprint blouse zwart zwart Didi stippenprint met blouse

zwart blouse Didi Didi zwart met stippenprint stippenprint blouse met 5UxqnwpfFU

Bekijk ook onze andere cases

Heels Cognac Giardini Nerogiardini Nero High Laarzen 7aORRAwqn