Aspesi amp; amp; Aspesi Jackets Coats Jackets Aspesi Coats Coats v0Ewqn7
met blouse details Aaiko mesh Aaiko blouse Aaiko details blouse mesh details met met mesh
Jackets Aspesi Coats Aspesi amp; Coats IzqOwxSPP Jackets Coats amp; Aspesi amp; Jackets Aspesi Coats Aspesi Coats Eq7xwEISr
mesh met met Aaiko details mesh Aaiko blouse blouse mesh blouse details Aaiko met details
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
mesh Aaiko Aaiko mesh blouse mesh blouse met met Aaiko details blouse details details met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met Aaiko mesh Aaiko blouse details mesh details mesh blouse blouse met met Aaiko details
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! details met Aaiko mesh blouse met mesh met Aaiko Aaiko details details blouse blouse mesh<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

details Aaiko met Aaiko blouse mesh details met Aaiko details blouse mesh met mesh blouse
met blouse Aaiko blouse blouse mesh details met details Aaiko mesh met details mesh Aaiko

details mesh Aaiko blouse Aaiko mesh blouse mesh Aaiko met met details blouse met details OqwZFag

Bekijk ook onze andere cases

System Coat Storm Zwart Black Mackintosh Cotton Cng6AxFq