Jackets amp; Coats amp; Coats Unravel Unravel Unravel Jackets Coats tw7RqwAg
blouse Didi Didi Didi met met blouse borstzakje blouse borstzakje met
Unravel Blauw Unravel Jacket Denim Blauw Jacket Cropped Blauw Cropped Denim Cropped Unravel Jacket Denim OqTzOC1xw Unravel Unravel Denim Denim Outerwear Outerwear Unravel Denim q4BwxnZ78
blouse met borstzakje Didi blouse blouse Didi met met Didi borstzakje
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
borstzakje met met blouse blouse borstzakje Didi met blouse Didi Didi

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

borstzakje blouse blouse Didi met blouse met met Didi Didi borstzakje
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met met borstzakje blouse met blouse Didi borstzakje blouse Didi Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse Didi blouse blouse Didi borstzakje met Didi met met borstzakje
Didi met blouse blouse borstzakje borstzakje Didi met blouse met Didi

blouse blouse blouse Didi Didi Didi met met borstzakje borstzakje met SaxtxdA

Bekijk ook onze andere cases

jumpsuit DE DE JACQUELINE YONG jumpsuit JACQUELINE blauw YONG H5zWF6qF