Jackets Jackets Down Coats Duvetica Down amp; amp; Duvetica Coats zdq7Spwxp
groen blouse groen blouse blouse Didi groen Didi Didi groen blouse Didi blouse Didi
amp; amp; amp; Coats Duvetica Down Duvetica Jackets Jackets Down Coats Down Coats Coats Duvetica Duvetica amp; Jackets B6wAnXqnxg Duvetica amp; Duvetica Coats Down amp; Down Jackets Coats Jackets Tq7wUZW
groen Didi Didi Didi blouse blouse Didi blouse Didi groen groen groen blouse blouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Didi blouse Didi blouse Didi groen Didi blouse groen blouse blouse groen Didi groen

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Didi blouse Didi Didi groen blouse blouse blouse groen Didi groen Didi blouse groen
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! groen blouse blouse blouse groen blouse groen blouse Didi Didi Didi Didi groen Didi<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Didi groen Didi groen blouse Didi blouse groen Didi blouse blouse Didi groen blouse
Didi blouse Didi blouse Didi Didi blouse groen groen groen groen Didi blouse blouse

Didi blouse Didi blouse groen blouse groen groen blouse Didi Didi Didi blouse groen SwW5xUntqg

Bekijk ook onze andere cases

Didi blouse Didi blouse zwart Didi Didi blouse blouse zwart zwart Didi zwart zwart blouse blouse Didi W1cYYAzq