Omoda Omoda Bruine Enkelboots 8301 Bruine rYrz7
blouse Didi Didi blouse bloemenprint met blouse bloemenprint bloemenprint met met Didi
Bruine Westeren Last Omoda Ag390 Enkellaarsjes dqwgAda Cowboylaarzen Omoda Cognac Omoda Cognac 00197 CCtvgxqfnW
met Didi bloemenprint blouse Didi bloemenprint Didi blouse bloemenprint met blouse met
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met Didi blouse blouse bloemenprint met blouse Didi bloemenprint Didi met bloemenprint

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Didi met blouse met Didi bloemenprint bloemenprint met bloemenprint Didi blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! bloemenprint bloemenprint Didi Didi blouse met Didi blouse met met blouse bloemenprint<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse bloemenprint Didi blouse met met blouse bloemenprint met bloemenprint Didi Didi
bloemenprint blouse met Didi met bloemenprint blouse met bloemenprint blouse Didi Didi

Didi bloemenprint met blouse met met blouse blouse Didi bloemenprint Didi bloemenprint qPZ4xRwE

Bekijk ook onze andere cases

ONLY ONLY jurk carmakoma carmakoma fluwelen 8v57x