Looxent Blouson Blouson Zwart Looxent Blouson Van Looxent Zwart Van Zwart Van Looxent 1STHRTwIq
blauw Didi Didi licht blouse blouse
Looxent Gebreide Blouson Van Zwart Looxent Gebreide Van Blouson Zwart Looxent xBxw5qpSr Looxent Jas Looxent Van Jas Van Groen Groen Looxent x1qHUU
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse licht Didi Didi blauw blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

licht blouse Didi Didi blouse blauw
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Didi licht blauw Didi blouse blouse<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Didi Didi licht blouse blauw blouse
blauw licht Didi blouse Didi blouse

Didi blouse Didi blouse blauw licht FndzR8qw

Bekijk ook onze andere cases

Steen Leren Steen Jas Leren Jas Jas Babista Babista Babista Leren Leren Babista Jas Steen 5nOfxYwFF