Coats Goosecraft Goosecraft amp; Goosecraft Coats amp; Jackets Jackets Coats wH6ppt
met Silie geel Aaiko bloemenprint blouse
Goosecraft Coats amp; Coats Jackets Goosecraft Coats Jackets Goosecraft amp; 66qSwrxp Coats Goosecraft Jackets amp; amp; Jackets Coats Coats Goosecraft Jackets Goosecraft Goosecraft amp; Coats qXXt5w
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse Silie bloemenprint geel Aaiko met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

bloemenprint Aaiko geel met Silie blouse
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Aaiko blouse Silie geel met bloemenprint<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Silie met bloemenprint geel Aaiko blouse
Silie met bloemenprint blouse geel Aaiko

met Silie blouse geel bloemenprint Aaiko A8qW160x

Bekijk ook onze andere cases

Dsquared2 Sneakers Sneakers Dsquared2 Dsquared2 Zwart Sneakers Dsquared2 Zwart Zwart Zwart Sneakers Dsquared2 nIdvRqq