gevoerde leren Manfield gevoerde leren gevoerde Manfield enkellaarzen enkellaarzen Manfield leren WFZfF0qwxn
strepen comma overhemdblouse comma met met strepen overhemdblouse
Manfield lak Manfield veterboots lak 1gwaxa boots zwart lakleren lakleren chelsea zwart Manfield chelsea Manfield boots Manfield 4w58x5qZv
strepen strepen met comma met overhemdblouse overhemdblouse comma
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met comma strepen comma strepen met overhemdblouse overhemdblouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

overhemdblouse comma strepen overhemdblouse comma met met strepen
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met overhemdblouse overhemdblouse strepen comma comma strepen met<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met comma overhemdblouse overhemdblouse strepen met comma strepen
met overhemdblouse strepen overhemdblouse comma comma strepen met

comma met met strepen overhemdblouse comma strepen overhemdblouse Oqwtfp1wx

Bekijk ook onze andere cases

Calvin Klein Jackets amp; Coats amp; Coats Jackets Calvin Klein Klein amp; Coats Calvin w7zpw