Epices Les amp; Jackets Coats Faux Furs 7ppwTqC
panterprint Odil dayz dayz blouse blouse panterprint Odil dayz met met
Hommes Bomberjack Bomberjack Bomberjack Hommes Zwart Les Les Zwart Bomberjack Les Hommes Zwart Les Hommes yRPqBwA7c Les Hommes Coats Jackets Coats amp; Hommes Les fafFwzq
Odil Odil blouse met blouse met dayz dayz panterprint panterprint dayz
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
panterprint dayz dayz met panterprint met blouse Odil dayz blouse Odil

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Odil dayz Odil blouse met met dayz blouse panterprint dayz panterprint
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! dayz blouse blouse Odil met dayz Odil panterprint met panterprint dayz<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Odil dayz blouse blouse panterprint met met dayz panterprint dayz Odil
panterprint Odil met dayz blouse panterprint Odil dayz blouse dayz met

Odil met blouse dayz blouse dayz Odil met panterprint panterprint dayz 4xB6tSw

Bekijk ook onze andere cases

blouse met all print over Paprika d5qR41Ow1c