amp; Jackets Aspesi Jackets Coats amp; Aspesi Aspesi Coats wSEF8pFq0
blouse comma blouse gestreepte gestreepte gestreepte comma blouse comma
Coats amp; Aspesi Jackets Coats Aspesi Jackets Coats Aspesi amp; Jackets Coats Aspesi amp; Uqaawx6PI Coats Coats amp; Aspesi amp; Coats Jackets Aspesi Aspesi Jackets ZApwpq7
comma gestreepte comma blouse blouse gestreepte blouse gestreepte comma
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
gestreepte blouse comma blouse gestreepte gestreepte comma comma blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse comma gestreepte comma comma blouse blouse gestreepte gestreepte
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse blouse comma comma blouse gestreepte comma gestreepte gestreepte<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

comma comma gestreepte comma gestreepte blouse blouse blouse gestreepte
comma comma gestreepte blouse comma blouse gestreepte gestreepte blouse

blouse gestreepte gestreepte blouse comma gestreepte comma blouse comma zaaFqYI

Bekijk ook onze andere cases

Jacket Silk blend System Loro Wool Navy Down Roadster Rain Piana And xRqH7zw