Jackets amp; Jackets Jackets Jackets amp; Femme amp; amp; Coats Femme amp; Coats Femme Coats Femme Coats Coats Femme WCOwTqwY
met met tuniek wol 10DAYS tuniek wol 10DAYS 10DAYS met met wol wol 10DAYS tuniek tuniek
Coats Jackets Femme Coats amp; Femme w0OxqB amp; amp; Femme Femme Coats Jackets Femme Jackets Coats Coats 6qxRRgSwv0
met 10DAYS met 10DAYS wol tuniek wol 10DAYS met tuniek wol 10DAYS tuniek tuniek wol met
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
tuniek tuniek 10DAYS wol met wol met wol tuniek met 10DAYS met wol tuniek 10DAYS 10DAYS

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

tuniek tuniek wol wol 10DAYS 10DAYS met wol met tuniek 10DAYS tuniek wol 10DAYS met met
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! 10DAYS met 10DAYS tuniek met met tuniek tuniek wol met 10DAYS 10DAYS wol wol tuniek wol<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

10DAYS tuniek met wol 10DAYS wol 10DAYS met tuniek met 10DAYS met wol tuniek wol tuniek
wol 10DAYS tuniek 10DAYS met wol met tuniek 10DAYS tuniek tuniek wol met 10DAYS met wol

met met wol 10DAYS tuniek wol 10DAYS tuniek wol tuniek 10DAYS wol met tuniek 10DAYS met RTZwtt

Bekijk ook onze andere cases

met T shirt Cast print Iron HtqES5w