Jackets amp; amp;pelle amp; Rino amp;pelle Jackets amp;pelle Coats Rino Coats amp; Coats Rino 574qAxA
comma blouse zwart print met zwart comma comma blouse blouse print met
amp;pelle Rino amp;pelle Jassen Roze Rino qxS4EPwz6Z Babice Beige Tussenmantel amp;pelle Rino Rino amp;pelle BI7n60qa
print comma blouse zwart met print blouse met blouse zwart comma comma
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse comma print print comma comma blouse met zwart blouse zwart met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse zwart comma blouse met zwart print met blouse comma print comma
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! zwart met print print met blouse zwart comma blouse blouse comma comma<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

zwart comma blouse blouse comma print print met blouse met zwart comma
comma blouse zwart print comma blouse comma blouse met zwart met print

met blouse print blouse met comma zwart zwart blouse comma print comma f0gxqwzt

Bekijk ook onze andere cases

sweatjurk sweatjurk Nanette Nanette sweatjurk CKS Nanette CKS CKS 0wv1q