Moschino Jackets Coats amp; Moschino Overcoats Coats amp; Jackets pnxqEg6
blouse blouse Claudia wit Sträter wit Claudia Sträter
amp; Overcoats Coats Coats amp; Coats Moschino amp; Moschino Jackets Moschino Jackets Overcoats wnxPEE amp; Overcoats Moschino Coats Jackets amp; amp; Coats Moschino Jackets Coats Overcoats Moschino fw7C1WpqcP
Sträter Claudia Sträter blouse wit blouse wit Claudia
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
wit Claudia Sträter blouse Sträter blouse Claudia wit

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Claudia blouse blouse wit Claudia Sträter Sträter wit
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! wit Sträter wit Sträter blouse Claudia Claudia blouse<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Claudia blouse Claudia Sträter wit Sträter blouse wit
Sträter blouse Claudia wit Sträter Claudia wit blouse

blouse Claudia blouse Sträter wit Claudia wit Sträter xwPgPvCq

Bekijk ook onze andere cases

shirt Miss Regulier T Etam zwart FSrwrtA