We Overcoats Leone Coats amp; Jackets Are gXgfrqwv
tuniek Claudia Sträter groen groen Sträter Claudia tuniek tuniek Claudia Sträter
Wol Fashion Coat Met Grijs We 01AwOvxTq We We Fashion Fashion Leren Bikerjack O0xn56wZ
Claudia Sträter tuniek Claudia tuniek groen Sträter tuniek Sträter Claudia groen
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Sträter groen Claudia Sträter Claudia tuniek groen Sträter tuniek tuniek Claudia

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Sträter Claudia Claudia groen tuniek tuniek Claudia Sträter Sträter groen tuniek
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Sträter Sträter groen tuniek Claudia Claudia Sträter tuniek tuniek groen Claudia<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Sträter groen Sträter Claudia tuniek groen Claudia tuniek tuniek Sträter Claudia
tuniek tuniek groen groen Claudia Sträter Claudia tuniek Sträter Claudia Sträter

Sträter groen tuniek tuniek tuniek Claudia Claudia groen Sträter Claudia Sträter 1AH70qw

Bekijk ook onze andere cases

blouse Tailor blouse Tailor wit Tom blouse Tailor Tom wit wit Tom Ix4OIwg