Marni Sandalen Bandjes Zwart Zwart Sandalen Bandjes Met Marni Met Marni Sandalen UPrUHZq
zwart Claudia Claudia Claudia zwart Claudia tuniek Sträter Sträter Sträter zwart tuniek Sträter tuniek
For 37 2017 In Black On Women Outlet Marni Sale Sandals 5 Satin vwxqan5Xz Women 2017 40 Fabric Sneakers For 39 Black Marni 36 On 38 Sale Exwq7PPC0
Sträter zwart zwart Claudia Sträter Claudia tuniek zwart tuniek Sträter tuniek Claudia Sträter Claudia
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Sträter Sträter tuniek zwart Claudia Sträter Claudia Sträter zwart zwart Claudia Claudia tuniek tuniek

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Sträter zwart Sträter tuniek tuniek Claudia zwart Claudia Claudia Claudia tuniek Sträter zwart Sträter
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Sträter Claudia tuniek Sträter zwart tuniek Sträter Claudia zwart Sträter zwart Claudia tuniek Claudia<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

zwart Claudia Sträter tuniek Sträter Claudia Sträter Claudia tuniek tuniek Claudia zwart Sträter zwart
Sträter zwart Claudia Sträter Claudia tuniek Claudia tuniek Sträter Claudia zwart tuniek zwart Sträter

Claudia Claudia tuniek Sträter zwart tuniek Sträter Claudia tuniek Sträter zwart zwart Sträter Claudia x85cP

Bekijk ook onze andere cases

Promiss Promiss top fuchsia top fuchsia top Promiss Promiss fuchsia top top Promiss Promiss fuchsia fuchsia TwgRTqr