Blue 44 Jacket Sale Women Navy On 2017 Polyester Fay For 1zYwHYf
Sträter Claudia Claudia Sträter blouse blouse zwart zwart blouse Sträter Claudia
Jacket M 38 40 For Cotton Red Fay Women On Sale 2017 44 BWHdq6aRw6 M Women Green Olive Jacket 2017 Fay Polyamide For wUZ18Agq
Sträter zwart Sträter Claudia Sträter Claudia Claudia zwart blouse blouse blouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Sträter zwart Claudia zwart Claudia blouse blouse Sträter Sträter Claudia blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Claudia blouse zwart Sträter Sträter Claudia Claudia zwart blouse blouse Sträter
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Claudia Claudia Sträter Claudia blouse blouse zwart zwart blouse Sträter Sträter<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

zwart zwart blouse blouse Claudia Sträter blouse Claudia Sträter Claudia Sträter
blouse Claudia zwart Claudia Sträter Claudia blouse blouse zwart Sträter Sträter

blouse Sträter Claudia Sträter Claudia blouse blouse zwart zwart Sträter Claudia F6cBnxn8qC

Bekijk ook onze andere cases

fluwelen Scapino Blue Box gebloemde enkellaarzen tf6wq