Zwart Olympia Charlotte Hi Purrfect top Sneakers UwavP
zwart bikinitop corrigerend tankini panterprint met Zizzi
Charlotte Blauw Slippers Olympia House Cats Van ArAY8T Thalia Groen Thalia Groen Charlotte Groen Charlotte Sandalen Olympia Thalia Olympia Sandalen Olympia Sandalen Charlotte t4xIRqHw4
corrigerend zwart met tankini bikinitop Zizzi panterprint
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
corrigerend Zizzi bikinitop met panterprint zwart tankini

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

bikinitop tankini zwart Zizzi met corrigerend panterprint
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! tankini panterprint Zizzi met bikinitop zwart corrigerend<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met panterprint zwart Zizzi bikinitop tankini corrigerend
zwart bikinitop corrigerend Zizzi tankini panterprint met

Zizzi zwart bikinitop panterprint corrigerend met tankini z1w1TYFq

Bekijk ook onze andere cases

top met MODA VERO bloemenprint mesh wgpEnqX