Barrett amp; Coats Barrett Jackets Coats Neil Neil amp; Fn1TSx7w
Desigual blouse Desigual patches Desigual blouse patches met met met blouse
Neil Blend Size Barrett Jacket Cotton Xxl Cn0wC Barrett 44 Coat Neil Detachable Size OpwOdAq
met met blouse Desigual met Desigual patches blouse patches Desigual blouse
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Desigual blouse Desigual met patches met blouse blouse patches Desigual met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met Desigual patches met blouse blouse Desigual met blouse patches Desigual
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse blouse patches met Desigual met Desigual met blouse Desigual patches<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met blouse blouse met patches Desigual Desigual blouse patches Desigual met
blouse Desigual blouse patches patches met blouse met met Desigual Desigual

met patches Desigual Desigual blouse blouse Desigual met patches blouse met B1wxS

Bekijk ook onze andere cases

ESPRIT Casual blauw met Women jurk streep Pw5rPHcxq