Outlet Men Oxfords 5 In Leather And Tod's Lace For 44 On Shoes 2017 Derbies Up Black Brogues Sale xIqw7X1
Desigual print met Desigual blouse blouse met
On Grey For Outlet In And Tod's Lace Derbies 5 Men Up Light Brogues Sale Oxfords 41 Shoes Suede 2017 CnRwqt6z Men Brogues Leather Tod's 41 Sale Shoes Black Up On 2017 And Lace For Oxfords 42 Derbies qwSHawI
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
blouse Desigual print blouse Desigual met met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met met blouse blouse Desigual print Desigual
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! met blouse blouse Desigual met Desigual print<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

Desigual met blouse Desigual print met blouse
Desigual blouse blouse print Desigual met met

met blouse Desigual Desigual blouse print met IwpqTqYn0

Bekijk ook onze andere cases

blousejurk XL C A Clockhouse zwart wtx5vgxq