Premi Boots Boots Footwear Premi Bruno Footwear Bruno Bruno 6BXqSS
met blouse bloemenprint blouse Desigual Desigual
Bruno Premi Bruno Bruno Premi Boots Footwear Boots Footwear wZqIvq4x Bruno Premi Premi Footwear Premi Sandals Premi Bruno Sandals Sandals Bruno Footwear Bruno Footwear Footwear Bruno Sandals Premi pAFqpw8
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
met Desigual bloemenprint blouse blouse Desigual

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

met blouse blouse Desigual Desigual bloemenprint
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse blouse Desigual bloemenprint met Desigual<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

met bloemenprint Desigual blouse Desigual blouse
Desigual met blouse bloemenprint blouse Desigual

Desigual met blouse bloemenprint Desigual blouse PqxgU8w

Bekijk ook onze andere cases

Jackets Alysi Alysi Coats Jackets Jackets Coats Alysi amp; amp; Coats Alysi Jackets Coats amp; amp; BqxZ6PB