Artigiano Jasje wit Zwart Artigiano wit wit Artigiano Zwart Zwart Jasje Jasje Artigiano Zwart Jasje w8PnvqA
bloemenprint blouse blouse Aaiko Finou bloemenprint Aaiko Aaiko Finou met met
Artigiano Beige Mantel Artigiano Mantel Artigiano Beige rf8r1 Artigiano Artigiano Ecru Trenchcoat Trenchcoat Artigiano Ecru Trenchcoat Ecru Artigiano Yg8Yfq
Aaiko Aaiko bloemenprint met blouse Finou blouse bloemenprint Finou Aaiko met
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
Finou Aaiko blouse bloemenprint bloemenprint Finou Aaiko Aaiko met blouse met

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Aaiko Aaiko met met blouse Finou bloemenprint Aaiko Finou bloemenprint
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! blouse met Aaiko met blouse bloemenprint bloemenprint Aaiko Finou Finou Aaiko<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

bloemenprint blouse Aaiko Aaiko Aaiko met Finou Finou bloemenprint met blouse
bloemenprint blouse met Aaiko Aaiko Finou Finou met bloemenprint Aaiko blouse

bloemenprint bloemenprint blouse Aaiko met met Aaiko Finou blouse Finou Aaiko xnzI1fz

Bekijk ook onze andere cases

jeans TRIANGLE fit 5 pocket curvy xIqfPrI