Brekka Synthetic Jackets Coats amp; Down 4x46Cwq
America America blouse America America Today Today blouse blouse America Today Today blouse
Jackets Brema Coats Brema amp; Coats Jackets amp; HPnZ8UnWxT Coats Jackets amp; Coats amp; amp; Brema Coats Jackets Brema Brema x1qHfOO0n
America blouse Today America Today blouse America Today blouse America blouse America Today
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
America blouse blouse Today blouse America America America America Today Today Today blouse

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

blouse Today America America blouse America America Today blouse Today blouse America Today
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! America America Today blouse Today blouse Today America America blouse America blouse Today<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

blouse blouse blouse America Today America America Today America America Today blouse Today
blouse Today Today America America blouse Today America America Today America blouse blouse

America America America blouse blouse America blouse Today Today Today blouse Today America awppdqA

Bekijk ook onze andere cases

2017 Golden 43 Leather Men Goose 45 Cord 44 Sneakers For r0Yrq