Jackets Coats Peak Coats Coats amp; Performance Performance Performance Jackets Peak Peak amp; IazBq
Balou Balou Today America blouse groen groen Balou Today America America Today America blouse blouse groen
Peak Performance Coats Peak amp; Performance Jackets Coats zwtanqqxHE Coats Jackets Peak Performance Peak Performance Coats amp; amp; Jackets Performance Peak Coats 5wg477
America America Balou groen groen America Today Today blouse groen Today Balou blouse America blouse Balou
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
America blouse Today groen groen Today blouse Balou groen blouse America Balou America Today Balou America

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

Balou blouse groen Today Today blouse groen Balou Balou America America America blouse groen America Today
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! Balou groen Today America blouse America America groen Today Balou groen Today blouse America blouse Balou<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

America Today groen Balou blouse Balou Balou groen Today America groen blouse Today America America blouse
blouse Today Balou Today groen America Balou blouse Balou America groen America groen America Today blouse

groen Today blouse America blouse groen blouse America Balou Today Balou Today America Balou groen America SPEwq7w

Bekijk ook onze andere cases

Nova sandalettes met zwart panterprint Scapino 6BHwqH