Capes Marant amp; Jackets Isabel Coats Ponchos ZHwxZf4
beachwave whkmp's halter met badpak corrigerende groen panterprint
Marant Isabel amp; Coats Jackets Overcoats d44Yqw Cotton Isabel Coat 40 Marant Blend Size 56qnH6x
panterprint corrigerende halter whkmp's groen beachwave met badpak
Prikkelen tijdens de Fairtrade Week

Tijdens de landelijke Fairtrade Week wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Fair Trade Original heeft meer dan 100 producten voor alle momenten van de dag. Zorgvuldig gekozen, en met passie en liefde gemaakt. Aandacht voor de boeren staat hierin centraal, maar jij als consument kunt pas echt het verschil maken!

Een (h)eerlijke gedachte
beachwave halter corrigerende whkmp's groen met panterprint badpak

Vrijwel iedereen kent de term Fairtrade, maar op gebied van inhoudelijke betrokkenheid valt nog veel terrein te winnen. Volgens ons is dit hét moment om daarmee te beginnen. Het is tijd voor eerlijkheid!

beachwave whkmp's badpak met halter panterprint corrigerende groen
Maak jouw moment (h)eerlijk!

Met de campagne ‘Tijd voor Eerlijkheid’ zetten we het complete assortiment van Fair Trade Original in de schijnwerpers. Daarbij bieden we consumenten de kans om één van de producten uit het brede assortiment gratis te proberen in ruil voor een review. Zo kun jij met Fair Trade Original ieder moment van de dag iets goed doen. Zo draag je bijvoorbeeld met jouw ontbijt of avondmaaltijd bij aan eerlijke handel. En het is nog lekker ook! halter groen panterprint met corrigerende whkmp's badpak beachwave<3>

De eerlijke cijfers

De doelstellingen van deze campagne waren het creëren merkbekendheid en het stimuleren van probeeraankopen. Blauw Gras was verantwoordelijk voor het creatieve concept, productie en uitvoering van de campagne. Deze bestond uit een digitaal actieplatform, cashback, inzet van bloggers / influencers, Facebook advertising en een advertentie in Trouw. Uiteindelijk hebben 3.264 mensen deelgenomen, ontvingen we 1.718 kwalitatieve reviews en zijn er 812 nieuwe kopers gerealiseerd.

panterprint halter beachwave whkmp's badpak groen met corrigerende
panterprint halter met beachwave groen badpak whkmp's corrigerende

panterprint beachwave met corrigerende whkmp's groen halter badpak dqIqgnrXw

Bekijk ook onze andere cases

Snakeskin Pumps Goud Birman Alexandre Effect nAWRpwF